perjantai 18. toukokuuta 2018

Tanssi pimeässä - tanssi sellaisena kuin olet!

Kaikille avoimet tanssijamit Joensuussa!

Sydänlanka on mukana järjestämässä Pimeähuonetansseja Joensuussa kesällä-syksyllä 2018.

Pimeähuonetanssi tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tanssi-irrotteluun ja yhdessä liikkumiseen suorituspaineista vapaasti. Voit tanssia sellaisena kuin olet!

Pimeähuonetanssin johtoajatus on, että tanssi kuuluu kaikille.

Mahtavana stressinhallintakeinona ja yhteisöllisenä kokemuksena tanssi-ilmaisu kannattaa. Mutta entä jos vaivaannuttaa kun toiset katsoo? Tai ei jaksa seurata tanssiopen ohjeita? Yksin ei huvita tanssia.

Tanssitila on sopivan hämärä, törmäilyn vaaraa ei ole. Tunnin ajan soi tanssittava ja elähdyttävä musiikki genrerajoista piittaamatta. Musiikki ja liike yhdessä virittävät kehon ja tunteet vapauttavaan virtaukseen. Sääntöjä ei ole, mutta omaan liikkeeseen saa antaumuksella keskittyä.

Tapahtumat ovat helposti lähestyttäviä ja lämminhenkisiä tilaisuuksia vapautua stressistä, karistella huolia kannoiltaan ja nauttia yhdessä liikkumisesta ilman itsensä esilletuomista tai suorituspaineita.

Pimeähuonetanssi sopii ensisijaisesti heille, joilla psyykkisiä tai fyysisiä haasteita muuten osallistua tanssiin ja liikuntaan. Pimeähuonetanssissa ei tarvitse katsetta jännittää ja osallistua saa juuri sen verran kuin itse haluaa! ILTOIHIN ON VAPAA PÄÄSY.


Pimeähuonetansseja järjestetään Joensuun Pakkahuoneella kahdesti kuussa touko-heinäkuun ajan,

klo 18.30-19.30
(Pakkahuoneen ovi on avoinna koko tapahtuman ajan)

Seuraavat tapahtumakerrat:

KE 30.5.
TO 14.6.
KE 27.6.

KE 11.7.
KE 25.7.

- - -

Elo-lokakuussa tanssimme Joensuun Pääkirjaston Muikku-salissa noin joka toinen tiistai klo 18.30-19.30

TI 21.8. 
TI 28.8.
TI 4.9.
TI 18.9.
TI 2.10.
TI 16.10. ja
TI 30.10.

- - -

Tapahtumat järjestetään Euroopan sosiaalirahaston, Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Joensuun kaupungin hankerahoituksella. Tapahtumia koordinoi Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry. Tapahtuman toiminta-aika on 17.5. - 31.10.2018.