keskiviikko 15. elokuuta 2018

Sydänlangan Syysrihmat 2018



Ääni luo yhteyttä
 - Sydänlangan Syysrihmat Taitokorttelissa 7.-8.9.

Maaseutuyhdistys Sydänlangan syysfestivaali Joensuun Taitokorttelissa painottuu äänen kautta säteilevään yhteyteen, hyvinvointiin, perinne- ja maaseutukulttuuriin ja luovuuteen. Tarjolla on äänihoitoja, rumpupiiri, juurevaa musiikkia, taidetta, tanssia, elokuvia, Sydänlangan infonurkka aitassa, järjestötoimijoiden haastatteluja, kurkkulaulutyöpaja, didgeridoo-työpaja, soitinrakennusta lapsille ja sirkustyöpajoja.

Tapahtuma on kaikille avoin ja se toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston, Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Joensuun kaupungin KAKE 2.0 -hankerahoituksella.



Syysrihmat -festivaalin ohjelma julkaistiin Wanhan Kaupungin päivänä Taitokorttelissa la 11.8. Samalla saatiin maistiaisia Rihmojen musiikkisisällöstä kun Sydänlangan riveistä ponnistava Barefoot and the Bone soitti kourallisen juurevia sävelmiä Wanhan kaupungin päivätapahtumassa.

Toiveiden keruu on aloitettu!

Toiveiden rihmat -tilataideteokseen keräämme kuukauden ajan ihmisten toiveita, ideoita, unelmia ja tunnustuksia kankaille. Kankaat ripustetaan ilmojen tuuliin Taitokorttelissa festivaaliperjantaina 7.9. 

Elokuun aikana teemme myös dekoraatioita tapahtumaan. Sydänlangan Jenni Örn on kutsunut täydenkuun piirin koolle Rääkkylään sunnuntaina 26.8. jonka yhteydessä voidaan suunnitella myös Syysrihmojen somisteita. Tervetuloa mukaan luomaan!



Tapahtuman luomiseen voi osallistua myös festivaalin aikana. Rakennamme festivaalin ja koristelemme Taitokorttelin juhlavaan syysasuun torstaista perjantaihin 6.-7.9.

Apukäsiä tarvitaan monessa pikkulaitossa ja mm. järjestyksenvalvojia etsitään yhä. Talkoolaisille tarjotaan maittavat festarisapuskat. Mikäli talkoohommat kiinnostavat olethan yhteydessä järjestäjiin - - - >   sydanlankary@gmail.com


Syysrihmojen aikataulun ja tarkempia kuvauksia ohjelmasisällöstä löydät syysrihmat.blogspot.fi -nettisivuilta ja tapahtuman Facebookista.